21 juni over naar ander huisartsensysteem – Huisartsenpraktijk Heelhuys – Barneveld

Welkom bij Huisartsenpraktijk Heelhuys

Op deze website geven wij u informatie over de organisatie van onze huisartsenpraktijk en over wie we zijn, waar we voor staan en wat we u kunnen bieden. Persoonlijke zorg, afgestemd op u als persoon in uw context staat bij ons centraal! Ook houden wij u hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Heelhuys. Voor verdere vragen kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met een van onze assistentes.

De praktijk is alleen open voor nieuwe patiënten die recent in Barneveld zijn gaan komen wonen en nog geen huisarts in Barneveld hebben. Om u zich aan te melden kunt u de aanmeldformulier op de website invullen. De assistente zal dan contact met u opnemen.

Als u patiënt bij ons bent kunt u ook veel online regelen  met 'Uw Zorg Online' app

Klik hier en download de ''Uw Zorg Online'' app!

Terug naar overzicht

21 juni over naar ander huisartsensysteem

Op 21 juni gaan wij over naar een nieuw huisartsensysteem. Dit betekent dat wij deze dag alleen bereikbaar zijn voor spoed. Vanaf 22 juni zijn we op de normale tijden bereikbaar, maar kunnen de telefonische wachttijden de eerste tijd wat langer zijn i.v.m. mogelijkheid dat we langer tijd per patiënt nodig hebben. We hopen op uw begrip.

Mocht u aangemeld zijn voor het patiëntenportaal, dan ontvangt u op 21 juni een e-mail van Pharmeon (Uwzorgonline) dat u gekoppeld bent. Deze e-mail kunt u negeren.

Publicatiedatum: 07-06-2023