Beleid rondom het coronavirus – Huisartsenpraktijk Heelhuys – Barneveld

Welkom bij Huisartsenpraktijk Heelhuys

Op deze website geven wij u informatie over de organisatie van onze huisartsenpraktijk en over wie we zijn, waar we voor staan en wat we u kunnen bieden. Persoonlijke zorg, afgestemd op u als persoon in uw context staat bij ons centraal! Ook houden wij u hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Heelhuys. Voor verdere vragen kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met een van onze assistentes.

De praktijk is alleen open voor nieuwe patiënten die recent in Barneveld zijn gaan komen wonen en nog geen huisarts in Barneveld hebben. Om u zich aan te melden kunt u de aanmeldformulier op de website invullen. De assistente zal dan contact met u opnemen.

Als u patiënt bij ons bent kunt u ook veel online regelen  met 'Uw Zorg Online' app

Klik hier en download de ''Uw Zorg Online'' app!

Terug naar overzicht

Beleid rondom het coronavirus

In navolging op de bekende adviezen om overdracht van het coronavirus te beperken, proberen we zo min mogelijk in contact te komen met (kwetsbare) patiënten. Uiteraard blijft spoedzorg wel mogelijk! De volgende maatregelen hebben we genomen:

  • consulten waarbij geen lichamelijk onderzoek noodzakelijk is, doen we zoveel mogelijk telefonisch.
  • er worden voorlopig geen (fysieke) controles uitgevoerd in kader van ketenzorg (Diabetes/ COPD/ CVRM).
  • voor het maken van afspraken vragen wij u niet aan de balie te komen, maar deze uitsluitend telefonisch te maken. Aangezien we willen weten of er naast de klachten waarvoor u een afspraak wenst, mogelijk ook sprake is van coronaverdachte klachten, kunnen er tijdelijk geen afspraken via het patiëntenportaal gemaakt worden.
  • patiënten met klachten, die kunnen passen bij het coronavirus, worden telefonisch beoordeeld en zo nodig nauwlettend opgevolgd. In samenwerking met de andere huisartsen uit Barneveld en directe omgeving zien we deze patiënten alleen op strikte indicatie (telefonisch beoordeeld door de eigen huisarts) op een gezamenlijk spreekuur bij de dependance van de huisartsenpost in Barneveld. Dit geldt ook voor andere spoedeisende klachten, waarbij de patiënt daarnaast ook coronaverdachte klachten heeft.

We hopen dat deze maatregelen niet van al te lange duur hoeven te zijn. Uiteraard houden wij de landelijke richtlijnen voortdurend in de gaten.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Publicatiedatum: 01-08-2021