Griepvaccinatie 2021 – Huisartsenpraktijk Heelhuys – Barneveld

Welkom bij Huisartsenpraktijk Heelhuys

Op deze website geven wij u informatie over de organisatie van onze huisartsenpraktijk en over wie we zijn, waar we voor staan en wat we u kunnen bieden. Persoonlijke zorg, afgestemd op u als persoon in uw context staat bij ons centraal! Ook houden wij u hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Heelhuys. Voor verdere vragen kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met een van onze assistentes.

De praktijk is alleen open voor nieuwe patiënten die recent in Barneveld zijn gaan komen wonen en nog geen huisarts in Barneveld hebben. Om u zich aan te melden kunt u de aanmeldformulier op de website invullen. De assistente zal dan contact met u opnemen.

Als u patiënt bij ons bent kunt u ook veel online regelen  met 'Uw Zorg Online' app

Klik hier en download de ''Uw Zorg Online'' app!

Terug naar overzicht

Griepvaccinatie 2021

Op donderdag 4 november vindt de jaarlijkse griepvaccinatiecampagne plaats. Degenen die hier voor in aanmerking komen, krijgen vanzelf een uitnodiging, waarop ook een tijdstip vermeld staat. Dit jaar worden de vaccinaties gegeven in de oude apotheek van Medisch Centrum de Burgt, Nederwoudseweg 17, Barneveld. Iedereen die dit jaar tussen 69 en 73 jaar is, krijgt tegelijk ook een uitnodiging voor de pneumokokkenvaccin. Deze vindt op hetzelfde tijdstip plaats.

Voor meer informatie:

https://www.thuisarts.nl/griep/ik-wil-griep-voorkomen-griepprik

https://www.thuisarts.nl/prik-tegen-pneumokokken

Publicatiedatum: 11-10-2021