Griepvaccinatie 4 november 2020 – Huisartsenpraktijk Heelhuys – Barneveld

Welkom bij Huisartsenpraktijk Heelhuys

Op deze website geven wij u informatie over de organisatie van onze huisartsenpraktijk en over wie we zijn, waar we voor staan en wat we u kunnen bieden. Persoonlijke zorg, afgestemd op u als persoon in uw context staat bij ons centraal! Ook houden wij u hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Heelhuys. Voor verdere vragen kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met een van onze assistentes.

De praktijk is alleen open voor nieuwe patiënten die recent in Barneveld zijn gaan komen wonen en nog geen huisarts in Barneveld hebben. Om u zich aan te melden kunt u de aanmeldformulier op de website invullen. De assistente zal dan contact met u opnemen.

Als u patiënt bij ons bent kunt u ook veel online regelen  met 'Uw Zorg Online' app

Klik hier en download de ''Uw Zorg Online'' app!

Terug naar overzicht

Griepvaccinatie 4 november 2020

Ook dit jaar organiseren we een middag waarop we de griepvaccinaties geven. Daarnaast wordt voor het eerst tegelijkertijd de pneumokokkenvaccin gegeven voor degene die hiervoor in aanmerking komen. Voor meer informatie kunt u kijken op: https://www.thuisarts.nl/griep/ik-wil-griep-voorkomen.

Dit jaar zal de vaccinatie(s) gegeven worden op woensdagmiddag 4 november 2020. Mocht u in aanmerking komen voor één van beide vaccins dan krijgt u half oktober de uitnodiging in uw brievenbus met daarbij de tijdstip waarop u verwacht wordt.

Wanneer u denkt in aanmerking te komen voor de griepvaccinatie: noteer deze datum alvast in uw agenda.

Wegens de coronavirus zullen we uitwijken naar een andere locatie, zodat we de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen. De locatie is: Optisport Sportzaal De Lijsterhof, lijsterhof 8 in Barneveld.

Publicatiedatum: 01-08-2021