Het coronavirus – Huisartsenpraktijk Heelhuys – Barneveld

Welkom bij Huisartsenpraktijk Heelhuys

Op deze website geven wij u informatie over de organisatie van onze huisartsenpraktijk en over wie we zijn, waar we voor staan en wat we u kunnen bieden. Persoonlijke zorg, afgestemd op u als persoon in uw context staat bij ons centraal! Ook houden wij u hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Heelhuys. Voor verdere vragen kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met een van onze assistentes.

De praktijk is alleen open voor nieuwe patiënten die recent in Barneveld zijn gaan komen wonen en nog geen huisarts in Barneveld hebben. Om u zich aan te melden kunt u de aanmeldformulier op de website invullen. De assistente zal dan contact met u opnemen.

Als u patiënt bij ons bent kunt u ook veel online regelen  met 'Uw Zorg Online' app

Klik hier en download de ''Uw Zorg Online'' app!

Terug naar overzicht

Het coronavirus

Als prakitjk houden we nauwlettend de adviezen in de gaten die door de GGD en RIVM worden opgesteld. Deze kunnen per dag veranderen. Voor meer informatie over het coronavirus kunt u de website van het RIVM bezoeken. Daarnaast wordt op thuisarts.nl ook in begrijpeleijke taal Informatie gegeven, welke toegespitst is op de huisartsenpraktijk (zoekwoord: coronavirus).

Graag vragen we u deze informatie te lezen en pas te bellen naar de praktijk als u zelf voldoet aan criteria waarbij u een hoog risico hebt op het besmet zijn met het coronavirus (zie thuisarts.nl). Dit voorkomt onnodige lange wachttijden aan de telefoon. Kom in geen geval zelf naar de praktijk voordat u een assistente gesproken hebt.

Publicatiedatum: 01-08-2021