Update Coronabeleid – Huisartsenpraktijk Heelhuys – Barneveld

Welkom bij Huisartsenpraktijk Heelhuys

Op deze website geven wij u informatie over de organisatie van onze huisartsenpraktijk en over wie we zijn, waar we voor staan en wat we u kunnen bieden. Persoonlijke zorg, afgestemd op u als persoon in uw context staat bij ons centraal! Ook houden wij u hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Heelhuys. Voor verdere vragen kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met een van onze assistentes.

De praktijk is alleen open voor nieuwe patiënten die recent in Barneveld zijn gaan komen wonen en nog geen huisarts in Barneveld hebben. Om u zich aan te melden kunt u de aanmeldformulier op de website invullen. De assistente zal dan contact met u opnemen.

Als u patiënt bij ons bent kunt u ook veel online regelen  met 'Uw Zorg Online' app

Klik hier en download de ''Uw Zorg Online'' app!

Terug naar overzicht

Update Coronabeleid

Helaas neemt het aantal besmettingen met het coronavirus (COVID-19) snel toe. Hierdoor zijn wij ook weer genoodzaakt om aanpassingen door te voeren om de kwetsbare patiënten en ons team te beschermen. We noemen de oude en nieuwe maatregelen puntsgewijs op:

  • Afspraken worden telefonisch of via het patiëntenportaal aangemaakt.
  • In principe komt de patiënt alleen op de afspraak (als dit enigszins mogelijk is).
  • In heel het gezondheidscentrum wordt gevraagd om een neusmondmasker te dragen.
  • Bij binnenkomst kunt u uw handen desinfecteren.
  • Kom maximaal 5 minuten voor de afspraak de praktijk binnen.
  • Als u luchtwegklachten en/ of koorts hebt, laat u zich eerst testen op het coronavirus alvorens u een afspraak maakt (spoed uitgezonderd). Informeer ons als u op de dag van de afspraak klachten passend bij COVID-19 hebt.
  • Maak zoveel mogelijk gebruik van de e-consult (alleen bij vragen en/of klachten die hiervoor geschikt zijn, zie uw patiëentenportaal).

Wij hopen met deze maatregelen de reguliere zorg zoveel mogelijk doorgang te kunnen laten vinden!

Publicatiedatum: 01-08-2021