Herhaalrecepten – Huisartsenpraktijk Heelhuys – Barneveld

Welkom bij Huisartsenpraktijk Heelhuys

Op deze website geven wij u informatie over de organisatie van onze huisartsenpraktijk en over wie we zijn, waar we voor staan en wat we u kunnen bieden. Persoonlijke zorg, afgestemd op u als persoon in uw context staat bij ons centraal! Ook houden wij u hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Heelhuys. Voor verdere vragen kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met een van onze assistentes.

De praktijk is alleen open voor nieuwe patiënten die recent in Barneveld zijn gaan komen wonen en nog geen huisarts in Barneveld hebben. Om u zich aan te melden kunt u de aanmeldformulier op de website invullen. De assistente zal dan contact met u opnemen.

Als u patiënt bij ons bent kunt u ook veel online regelen  met 'Uw Zorg Online' app

Klik hier en download de ''Uw Zorg Online'' app!

Herhaalrecepten

Voor het aanvragen van herhaalrecepten, zijn er 4 mogelijkheden:

  • het inspreken van uw verzoek via de herhaalreceptenlijn (u belt ons praktijknummer: 0342414635 en kiest optie 2). Noem ook uw naam, adres en   geboortedatum. De band wordt elke werkdag uiterlijk om 11.30u afgeluisterd.
  • het inleveren van uw lege medicijndoosje(s) in de brievenbus buiten bij de praktijk of in de brievenbus bij de balie.
  • online verzoek indienen via uw account in de patientenomgeving op onze website.
  • het verzoek telefonisch doorgeven aan de assistente.

NB: houdt u er rekening mee dat voor al deze opties geldt, dat u uw medicatie 2 werkdagen na aanvraag kan ophalen bij de apotheek.

Bestel uw herhaalmedicatie dus op tijd!