Misie en Visie – Huisartsenpraktijk Heelhuys – Barneveld

Welkom bij Huisartsenpraktijk Heelhuys

Op deze website geven wij u informatie over de organisatie van onze huisartsenpraktijk en over wie we zijn, waar we voor staan en wat we u kunnen bieden. Persoonlijke zorg, afgestemd op u als persoon in uw context staat bij ons centraal! Ook houden wij u hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Heelhuys. Voor verdere vragen kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met een van onze assistentes.

De praktijk is alleen open voor nieuwe patiënten die recent in Barneveld zijn gaan komen wonen en nog geen huisarts in Barneveld hebben. Om u zich aan te melden kunt u de aanmeldformulier op de website invullen. De assistente zal dan contact met u opnemen.

Als u patiënt bij ons bent kunt u ook veel online regelen  met 'Uw Zorg Online' app

Klik hier en download de ''Uw Zorg Online'' app!

Misie en Visie

Dit is Heelhuys

Heel

In onze praktijk Heelhuys gaat het behalve om helen (genezen) ook om aandacht voor de hele mens in zijn of haar levensomstandigheden. Als huisarts kennen wij de hele breedte van de geneeskunde.

Huys

We bieden een veilige en vertrouwde plek, waar u terecht kunt met uw gezondheidsklachten, zorgen of problemen. En ‘huys’ als in huisarts: een arts dichtbij, die met u mee oploopt en die u kent.

Hier staan wij voor:

  • · Professionele en persoonlijke huisartsenzorg.
  • · Laagdrempelig, veilig en vertrouwd.
  • · Goede multidisciplinaire samenwerking.